Παναθηναϊκός: Τα «συν» που φέρνει στην εξίσωση ο Σποράρ

Δίπλα του θα μάθει πολλά!

Ο Παναθηναϊκός πέρσι αντιμετώπισε την ΑΕΚ με βασικό φορ τον Φώτη Ιωαννίδη.

Ο νεαρός τα έδωσε όλα, σκόραρε στο 3-0 της Λεωφόρου, όμως δεν είναι ακόμα ο βαρβάτος παίκτης που θα ακουμπήσεις με ασφάλεια πάνω του και θα περιμένεις βρέξει-χιονίσει να σου δώσει λύσεις.

Γι αυτό το σκοπό αποκτήθηκε ο Αντράζ Σποράρ που έχει ξεκινήσει καλά την πράσινη καριέρα του. Ο Σλοβένος είναι έμπειρος παίκτης και ποντάρει πολλά πάνω του ο οργανισμός.

Μέχρι στιγμής δείχνει ότι τον βολεύει να παίζει μόνος του στην κορυφή. Με αυτό τον τρόπο αγωνίζεται πολλή ώρα με πλάτη οπότε μπορεί να εκμεταλλευτεί τη δύναμή του κερδίζοντας μάχες με τους σέντερ μπακ αλλά και να συνδυαστεί με τους τρεις περιφερειακούς κυνηγούς που χρησιμοποιεί συχνά ο Γιοβάνοβιτς οι οποίοι παίζουν πάντοτε κοντά του.

Είναι μεγάλη δουλειά να παίζεις με φορ τύπου Ντιντιέ Ντρογκμπά (τηρουμένων των αναλογιών πάντα, έτσι; ) μέσα στο «κουτί» του αντιπάλου.

Τέτοιοι στράικερ μπορούν από μόνοι τους να εξαντλήσουν τους στόπερ, να παίρνουν οι ίδιοι ενέργεια από τις κερδισμένες μάχες και να σου παρέχουν την ευχέρεια να παρατάξεις δυνατότερο κέντρο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News