Παναθηναϊκός: Τα στοιχεία του παιχνιδιού που εξελίσσει ο Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Ευχάριστα νέα για Γιοβάνοβιτς στην πρωινή προπόνηση

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επιθυμεί να εκμεταλλευτεί τη διακοπή του πρωταθλήματος ελέω του Παγκοσμίου Κυπέλλου προκειμένου ο Παναθηναϊκός να βελτιωθεί σε δύο πολύ σημαντικούς τομείς του παιχνιδιού του.

Οι πράσινοι έχουν πιάσει δουλειά στην Κύπρο και έως τις 8 Δεκεμβρίου που θα βρίσκονται εκεί, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επιθυμεί να βελτιώσει την ομάδα σε δύο σημαντικούς τομείς. Αρχικά στη γρήγορη κι έξυπνη κυκλοφορία κι έπειτα στις τοποθετήσεις που θα έχουν οι παίκτες του στο γήπεδο.

Ουσιαστικά αυτό που προσπαθεί να περάσει σαν φιλοσοφία και λογική στους παίκτες του ο Σέρβος τεχνικός είναι να μπορεί η ομάδα να μπει στη διαδικασία της γρήγορης κι άμεσης κυκλοφορίας. Δηλαδή οι παίκτες να «ξεφορτώνονται» την μπάλα σωστά και με μία πάσα.

Από εκεί και πέρα το δεύτερο στοιχείο που κοιτάζει να βελτιώσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι οι τοποθετήσεις των παικτών του στο γήπεδο. Ο προπονητής του Τριφυλλιού θεωρεί πως παίζει μεγάλο ρόλο το που θα βρίσκεται ο κάθε παίκτες μέσα στο γήπεδο, καθώς με τις σωστές αποστάσεις θα μπορούν να δημιουργηθούν και τα απαραίτητα τριγωνάκια μέσω της άμεσης και γρήγορης κυκλοφορίας που αναφέραμε παραπάνω.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News