Παναθηναϊκός: Τα στοιχεία που πρόσθεσε ο Γιοβάνοβιτς στην ομάδα

Παναθηναϊκός: Οι δύο μεταγραφικοί στόχοι σε 15 μέρες

Πολύ συζήτηση έγινε για τις δύο τελευταίες μεταγραφές και για το κατά πόσο θα μπορέσουν να βοηθήσουν ουσιαστικά τον Παναθηναϊκό.

Ο κόσμος ίσως να περίμενε κάποιο μεγαλύτερο όνομα όμως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει αποδείξει ότι δεν λειτουργεί έτσι.

Ο Σέρβος προπονητής δεν θα έπαιρνε ποτέ κάποιο παίκτη ο οποίος δεν θα του κάλυπτε αυτά που ζητούσε ή κάποιον παίκτη λόγω ονόματος.

Ο Γιοβάνοβιτς είναι δύσκολος στις μεταγραφές καθώς θέλει οι παίκτες που θα έρθουν να βοηθήσουν την ομάδα.

Πάμε λοιπόν να προσπαθήσουμε να μπούμε στο μυαλό του κόουτς και να δούμε τι στοιχεία πρόσθεσε στο ρόστερ του με την απόκτηση των Τσόκαι και Τρουιγιέ.

Το βασικό προσόν αυτών των δύο ποδοσφαιριστών είναι η ταχύτητα τους, ένα στοιχείο που είναι εμφανές ότι ο Σέρβος ήθελε να βάλει στο ρόστερ του. Ακόμα, οι δύο νεοαποκτηθέντες θα δώσουν τρεξίματα πολλά ενώ είναι καλοί με την μπάλα στα πόδια.

Αυτόματα βλέπουμε ότι ο Παναθηναϊκός έβαλε ποιότητα, ταχύτητα και τρεξίματα στοιχεία απαραίτητα για το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα υπό τις οδηγίες του Γιοβάνοβιτς.

Σίγουρα δεν μιλάμε για ίδιους παίκτες οπότε υπάρχουν και ξεχωριστά στοιχεία τα οποία μπορεί να δώσει ο καθένας.

Ο Τσοκάι είναι περισσότερο αμυντικογενής παίκτης, είναι πολύ δυνατός και προσπαθεί να απλουστεύει την δουλειά των συμπαικτών του.

Ο Τρουιγιέ είναι ένας πιο αεράτος παίκτης ο οποίος έχει εξαιρετική τεχνική και έχει κάνει αρκετές δουλειές στο επιθετικό κομμάτι.

Συνοψίζοντας, καταλαβαίνουμε ότι ο κόουτς δεν έκανε κινήσεις απόγνωσης ή εντυπώσεων αλλά κινήσεις ουσίας βάζοντας στην ομάδα του πράγματα που της έλειπαν.

Έτσι, το Τριφύλλι διαθέτει πια 6 παίκτες για 3 θέσεις και μπορεί να νιώθει ασφάλεια σε περίπτωση τραυματισμών ή τιμωριών ενώ θα μπορεί σε παιχνίδια που θα στραβώσουν να χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστή ανάλογα με αυτό που χρειάζεται εκείνη την στιγμή η ομάδα.

Με λίγα λόγια, ο Γιοβάνοβιτς πρόσθεσε και ποιότητα και ποσότητα στο ρόστερ του και το ενδιαφέρον πια στρέφεται στο τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός στον αγωνιστικό χώρο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News