Παναθηναϊκός: Τα σκορ που ψάχνει για την πρόκριση στα πλέι οφ!

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να προκριθεί μετά την ήττα (2-0) από τη Σλάβια; (poll)

Μπορεί να έχουν πάρει ισχυρό προβάδισμα οι Τσέχοι της Σλάβια Πράγας, ωστόσο, τόσο οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού όσο και ο κόσμος του έχει πίστη για την ανατροπή στη Λεωφόρο.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού μόνο εύκολη δεν είναι, διότι σε ροή αγώνα πρέπει να αποκτήσει διαφορά τριών τερμάτων για να περάσει στα πλέι οφ του UEFA Europa Conference League.

Οι πράσινοι χρειάζονται ένα καθαρό 3-0 ή 4-1 κ.ο.κ για να προκριθούν εκείνοι στην τελική φάση των προκριματικών, όπου θα συναντήσουν τη Ράκοβ.

Στο σημείο αυτό, να σημειωθεί πως η κατάργηση του εκτός έδρας γκολ ευνοεί το Τριφύλλι, μιας και με 3-1 υπό άλλες, συνθήκες η πρόκριση θα πήγαινε στη Σλάβια, ενώ τώρα το ματς θα οδηγηθεί στην παράταση.

Έξτρα 30λεπτο θα δούμε, αν το Τριφύλλι νικήσει με διαφορά δύο τερμάτων στο 90λεπτο (2-0, 3-1, 4-2). Η Σλάβια περνάει στην επόμενη φάση με οποιαδήποτε νίκη, ισοπαλία ή ήττα με διαφορά ενός γκολ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News