Παναθηναϊκός: Τα ποσά που «παίζουν» για Κλάινχαϊσλερ

Παναθηναϊκός: Τα ποσά που «παίζουν» για Κλάινχαϊσλερ

Στον Παναθηναϊκό τρέχουν οι μεταγραφικές εξελίξεις, καθώς η ομάδα είναι απαραίτητο να ενισχυθεί ενόψει τις πολύ απαιτητικής συνέχειας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ένα από τα ονόματα που ακούγονται ότι βρίσκονται τις τελευταίες μέρες στη λίστα του Παναθηναϊκού είναι κι ο Λάζλο Κλάινχαϊσλερ, ο οποίος μπορεί να καλύψει τρεις θέσεις. Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής της Όσιγιεκ είναι επιθετικός μέσος αλλά έχει τη δυνατότητα ν’ αγωνιστεί και στις δύο πτέρυγες σαν εξτρέμ.

Από εκεί και πέρα τη φετινή σεζόν μετράει στο πρωτάθλημα σε 16 συμμετοχές, 6 γκολ και 4 άσιστ, ενώ στο Κύπελλο έχει αγωνιστεί 2 φορές κι έχει σκοράρει 1 γκολ. Μάλιστα αξίζει να σημειώσουμε πως δυνατό χαρτί για τους πράσινους είναι το γεγονός ότι ο παίκτης το ερχόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

Αυτό σημαίνει πως πλέον συζητάει ελεύθερα με όποια ομάδα θέλει και η Όσιγιεκ δεν έχει τη δυνατότητα να έχει τρελές απαιτήσεις για εκείνον, διότι στην πορεία θα τον χάσει δίχως να λάβει κάποιο πόσο. Έτσι, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι πράσινοι φουλάρουν, για να αποκτήσουν τον Ούγγρο χαφ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μας έρχονται από την Κροατία, ο Παναθηναϊκός επιθυμεί την άμεση μεταγραφή του Κλάινχαϊσλερ και γι’ αυτό το λόγο δίνει στην Όσιγιεκ ένα ποσό κοντά στις 500 χιλ ευρώ προκειμένου να τον κάνει δικό του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News