Παναθηναϊκός: Τα ποσά... παραμονής του Χουάνκαρ!

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα 4-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vids)

Το πλάνο του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν όσον αφορά τους παίκτες της ομάδας των οποίων τα συμβόλαια εκπνέουν τον Ιούνιο εμπεριέχει κατ’ αρχάς δύο βασικές προτεραιότητες.

Η πρώτη σχετίζεται με την παραμονή του Χουάνκαρ και η δεύτερη με την προσπάθεια διατήρησης στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, καθώς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επιθυμεί την παραμονή τους.

Για τον Ισπανό αριστερό μπακ, ο Παναθηναϊκός θέλει να τον διατηρήσει και φουλάρει για να τα καταφέρει ο παίκτης θέλει να μείνει αλλά και να εξαργυρώσει οικονομικά την πολύ καλή σεζόν που έκανε φέτος συνεπώς θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό.

Σύμφωνα με την ΕΦΣΥΝ, για να συμβεί αυτό Θα πρέπει ο Χουάνκαρ να ρίξει τις απαιτήσεις του από τις περίπου 600 χιλ ευρώ τον χρόνο ενώ το σημείο επαφής των δύο πλευρών μπορεί να προκύψει μεταξύ 450-500 χιλ ευρώ ετησίως.

Δεν είναι μεγάλη δηλαδή η απόσταση και σε τέτοιου είδους περιπτώσεις παίζει σημαίνοντα ρόλο η επιθυμία αμφοτέρων για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News