Παναθηναϊκός: Τα πέντε συμβόλαια που δεν... ανανεώνουν

Γιοβάνοβιτς: «Με την πλάτη στον τοίχο» - Ατάκες μετά το διπλό

Μπορεί να έχει γίνει ένα μεγάλο ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ, ωστόσο, παραμένουν στο Τριφύλλι πέντε ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται σαν πρώτες ή δεύτερες επιλογές από την ομάδα για τη νέα σεζόν.

Διούδης, Πούγγουρας, Σάρλια, Σαβιέρ και Ξενόπουλος δεν πρόκειται να ανανεώσουν ούτε με… θαύμα στο σύλλογο, σύμφωνα με το newspao.gr.

Ένα μικρό παράθυρο υπάρχει με τον Ξενόπουλο, ο οποίος ίσως, συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες να συνεχίσει στο Τριφύλλι, αν παραχωρηθεί φέτος κάπου δανεικός.

Ο Διούδης δεν είναι ούτε… τρίτος στην ιεραρχία των γκολκίπερ, οι Πούγγουρας – Σάρλια, αν μείνουν αυτό το καλοκαίρι, θα δώσουν λύσεις πίσω από Σένκεφελντ – Μάγκνουσον, αλλά δύσκολα θα τους βρει το Κορωπί τη μεθεπόμενη σεζόν, ενώ ο Σαβιέρ είναι καιρό «κομμένος» και δεν αγωνίστηκε ούτε στα φιλικά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News