Παναθηναϊκός: Τα οικονομικά προβλήματα και ο Ραούλ Γκουστάβο

Παναθηναϊκός: Τα οικονομικά προβλήματα και ο Ραούλ Γκουστάβο

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του τσεκάροντας περιπτώσεις παικτών που αρέσουν στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι του Ραούλ Γκουστάβο της Κορίνθιανς. Η βραζιλιάνικη ομάδα έχει οικονομικά προβλήματα και απειλείται με απαγόρευση μεταγραφών από την FIFA.

Έτσι, οι άνθρωποι του Συλλόγου από την χώρα της Λατινικής Αμερικής θέλουν να απαλλαγούν από μεγάλα συμβόλαια. Ένα τέτοιο συμβόλαιο λαμβάνει και ο Γκουστάβο ο οποίος ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό.

Όσον αφορά τον Βιτάλ, τα προβλήματα της Κορίνθιας φαίνεται πως θα δώσουν ακόμα μια ευκαιρία στον Βραζιλιάνο. Ο προπονητής της ομάδας Βίτορ Περέιρα  θα αναγκαστεί να βρει λύσεις εσωτερικά καθώς δεν θα μπορέσει να κάνει μεταγραφές.

Για τον λόγο αυτό φαίνεται πως θα αλλάξει την αρχική του απόφαση και θα υπολογίζει κανονικά από δω και πέρα τον Ματέους Βιτάλ.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News