Παναθηναϊκός: Τα οικονομικά δεδομένα και η επιθυμία του Σλιμανί

Παναθηναϊκός: Τα οικονομικά δεδομένα και η επιθυμία του Σλιμανί

Για φήμες περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Ισλάμ Σλιμανί κάνει λόγο η πορτογαλική, O’ Jogo, σε σχετικό δημοσίευμα. Ο παίκτης έχει προταθεί στο Τριφύλλι, όπως έχει αποκαλύψει το newspao.gr.

Η πορτογαλική, O’ Jogo, σε σχετικό δημοσίευμα συνδέει το τριφύλλι με τον Αλγερινό επιθετικό.

Σε αυτό αναφέρει πως ο Σλιμανί είναι στα υπόψη του Παναθηναϊκού για την απόκτησή του είτε με δανεισμό είτε καλύπτοντας ένα μέρος του συμβολαίου με την πορτογαλική ομάδα.

Ο Σλιμανί έχει συμβόλαιο με την πορτογαλική ομάδα μέχρι και το 2023, δηλαδή το τέλος της νέας σεζόν όταν και μένει ελεύθερος.

Η Σπόρτινγκ είναι ανοικτή στο να τον αφήσει ελεύθερο, εφόσον βρεθεί ομάδα που καλύψει το 1.2 εκατ. ευρώ του συμβολαίου του.

Από την πλευρά του, ο παίκτης θέλει να βρει άλλη ομάδα για να παίζει με φόντο το Κόπα Αφρικα του 2023 που ίσως είναι το τελευταίο του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News