Παναθηναϊκός: Τα... μυστικά του Γιοβάνοβιτς!

Παναθηναϊκός: Τα... μυστικά του Γιοβάνοβιτς!

Αποφασισμένος να πετύχει με τον Παναθηναϊκό εμφανίζεται ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Δύο παίκτες που συνεργάστηκαν μαζί του, έχουν να πουν τα καλύτερα για εκείνον, αποκαλύπτοντας παράλληλα τα… μυστικά του.

Ο λόγος για τον Φρανκ Ζουέλα και τον Μάριο Μπούντιμιρ…

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Realnews ο Ζουέλα:

«Είναι ένας πανέξυπνος προπονητής που ξέρει τι θέλει και πώς να το πάρει από την ομάδα του. Του αρέσει το γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι παραμελεί την άμυνα. Δουλεύει πολύ και μιλάει λίγο. Δεν είναι απρόσιτος αντιθέτως θα έλεγα ότι επενδύει στη δημιουργία μιας ιδανικής σχέσης με τους ποδοσφαιριστές του. Στα αποδυτήρια υπάρχει καλό κλίμα αλλά η δουλειά είναι δουλειά και όταν εργάζεται δεν δέχεται το παραμικρό που θα μπορούσε να την αλλοιώσει ή να τη χαλάσει. Είναι φιλόδοξος και επίμονος ως τεχνικός αναλύοντάς μας θυμάμαι με κάθε λεπτομέρεια τα των αντιπάλων μας. Παίζει με δύο φορ αλλά και με 4-3-3 αναλόγως του αγώνα και των αναγκών του. Θεωρώ ότι αποτελεί εξαιρετική επιλογή για τον Παναθηναϊκό και δεν πιστεύω ότι θα αργήσει να προσαρμοστεί στις σίγουρα υψηλές απαιτήσεις που τον περιμένουν».

Από την πλευρά του ο Μπούντιμιρ, τόνισε:

«Με δυο λόγια ο καλύτερος προπονητής που συνεργάστηκα ποτέ. Εχει τον τρόπο του να σου περνά αυτό που ζητά και δίνει προσοχή ακόμη και στην πιο μικρή λεπτομέρεια. Θυμάμαι μας έκανε όλους να νιώθουμε ένα αληθινή οικογένεια προβλήματα στα αποδυτήρια δεν υπήρχαν. Ηταν κοντά μας κάθε στιγμή δεν σταματούσε να μας εμψυχώνει και να μας στηρίζει μέχρι να βγάλει το 100 που μπορούσαμε. Διακρίσεις δεν υπήρχαν όλους μάς έβλεπε ακριβώς το ίδιο και ο καθένας έπαιρνε τις ευκαιρίες του. Βεβαίως στο τέλος έπαιζαν αυτοί που αποδεδειγμένα δούλευαν περισσότερο στην προπόνηση και αφού διαπίστωνε ότι είχαν τη μεγαλύτερη θέληση να βοηθήσουν την ομάδα. Πάντα ειλικρινής σου μιλούσε στα ίσα και αν τον ενοχλούσε κάτι σε φώναζε ιδιαιτέρως να στο πει. Σε σεβόταν απολύτως αλλά δεν έβαζε και τίποτα πάνω από το καλό του συνόλου. Προτιμά να παίζει με δύο επιθετικούς αλλά δεν είναι δογματικός και δοκιμάζει και άλλα συστήματα. Το ποδόσφαιρο κατοχής είναι αυτό που θέλει και προσπαθεί να περάσει στις ομάδες του. Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός και οι ποδοσφαιριστές του θα βοηθηθούν πολύ από τις γνώσεις την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του»,.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News