Παναθηναϊκός: Τα κέρδη μίας πιθανής νίκης

Παναθηναϊκός: Τα κέρδη της μεγάλης νίκης

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ζαλγκίρις σε ένα παιχνίδι το οποίο μπορεί να του αποφέρει πολλά κέρδη.

Αρχικά, οι Πράσινοι πρέπει να βγάλουν σκληράδα και να πετύχουν τρεις σερί νίκες μετά τον Ιανουάριο του 2020.

Ακόμα, το Τριφύλλι οφείλει να παρουσιάσει μια καλή εικόνα και ισορροπία και μακριά από το ΟΑΚΑ. Ούτως ώστε να «φτιάξει» το προφίλ του μετά τις συντριβές από Αλμπα και Φενέρ.

Η αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις είναι ένα σημαντικό «κλειδί» για την πορεία του στην Ευρωλίγκα. Οι παίκτες του Ντέγιαν Ράντονιτς με νίκη θα μπούν ξανά στη συζήτηση για την 8αδα και τα πλέι οφ.

Επιπροσθέτως, η Ζαλγκίρις δεν έχει χάσει ούτε ένα παιχνίδι στο γήπεδο της. Μετράει το απόλυτο (4/4) κόντρα σε Βίρτους, Μπαρτσελόνα, Αλμπα και Αρμάνι και ο Παναθηναϊκός καλείται να της «σπάσει» το αήττητο.

Τέλος, αυτό το ματς έρχεται την κατάλληλη στιγμή, λίγες μέρες πριν το ντέρμπι του πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Οι «πράσινοι» θα είναι σε εγρήγορση και πνευματικά και σωματικά ώστε να βάλουν το κορμί τους στη φωτιά κάτι που θα πρέπει να κάνουν και κόντρα στον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός: Το μεγάλο ζητούμενο ενόψει της συνέχειας

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ζαλγκίρις στις 20.00 με σκοπό την τρίτη του σερί νίκη στην Ευρωλίγκα.

Οι Πράσινοι μετά τις δύο σερί νίκες βρίσκονται στο 4-6 σε 10 αγώνες και θέλουν τα τριτώσουν το καλό και να δείξουν ότι φέτος είναι μία διαφορετική σεζόν σε σχέση με τις δύο προηγούμενες.

Μέχρι στιγμής το Τριφύλλι έχει δείξει δύο πρόσωπα στα παιχνίδια του με τις εναλλαγές στην απόδοση του να είναι συνεχόμενες κάτι που είναι λογικό καθώς μιλάμε για μία καινούργια ομάδα.

Έτσι το μεγάλο ζητούμενο για τον Ντέγιαν Ράντονιτς και τους παίκτες του είναι η ομάδα να βρει την απαραίτητη σταθερότητα ενόψει της συνέχειας.

Δηλαδή να μειώσει τα νεκρά διαστήματα μέσα στο παιχνίδι του και να διώξει τα προβλήματα που αντιμετώπιζε τις προηγούμενες χρονιές.

Σίγουρα, αυτό δεν μπορεί αν συμβεί από την μία μέρα στην άλλη όμως οι Πράσινοι θα πρέπει να δείξουν στους αντιπάλους τους ότι φέτος θα παλέψουν σκληρά ώστε να φτάσουν στις επιτυχίες και να γίνουν μία ομάδα με συγκεκριμένο πλάνο και στόχους.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News