Παναθηναϊκός: Τα καμπανάκια στην άμυνα - Άμεση βελτίωση

Παναθηναϊκός: Τα καμπανάκια στην άμυνα - Άμεση βελτίωση

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μέσω της χειμερινής μίνι προετοιμασίας του Τριφυλλιού δουλεύει με την ομάδα και παράλληλα αντιλαμβάνεται τα όποια προβλήματα υπάρχουν και χρήζουν άμεσης βελτίωσης.

Ο Παναθηναϊκός θα βρίσκεται για λίγες μέρες ακόμα στην Κύπρο, καθώς ολοκληρώνεται το στάδιο της μίνι προετοιμασίας του. Στο διάστημα αυτό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει δει ορισμένα στοιχεία βγάζοντας παράλληλα και τα συμπεράσματά του.

Ο Σέρβος τεχνικός μέσα από τα δείγματα που του έχει προσφέρει η ομάδα του έχει εστιάσει στα θετικά και τα αρνητικά θέλοντας, προφανώς, να διατηρήσει τα καλά στοιχεία και να βελτιώσει τα προβληματικά. Μέσα στα θέματα που βγάζει το Τριφύλλι είναι και η αμυντική του λειτουργία. Μπορεί το πρόβλημα να μην είναι πολύ σοβαρό, όμως δε λογίζεται κι ως αμελητέο.

Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός κυρίως στον αγώνα με τη Χάποελ Μπερ Σεβά που χρησιμοποίησε τους βασικούς αμυντικούς του κατά κύριο λόγο, δέχθηκε πολλές φάσεις και παράλληλα κι ένα γκολ. Αυτό είναι ένα είδους καμπανάκι για τη συνέχεια, καθώς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει η ομάδα του να διατηρήσει τα επίπεδα που είχε η αμυντική του λειτουργία στον πρώτο γύρο.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι και στο παιχνίδι με την Πάφο που δοκιμάστηκαν αναπληρωματικοί παίκτες στην άμυνα, τα πράγματα δεν πήγαν καθόλου καλά με τον Παναθηναϊκό να δέχεται δύο γκολ σ’ ένα 45λεπτο. Σίγουρα το καμπανάκι έχει ηχήσει για μια ομάδα που σε 13 παιχνίδια στη Super League έχει δεχθεί μόλις 4 γκολ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News