Παναθηναϊκός: Τα έσπασε ο Χατζηγιοβάνης - Τι θα συνέβαινε με «ναι» στο 1.5 εκατ. ευρώ

Παναθηναϊκός: Τα έσπασε ο Χατζηγιοβάνης - Τι θα συνέβαινε με «ναι» στο 1.5 εκατ. ευρώ

Έδωσε ρέστα στους πανηγυρισμούς για το Κύπελλο ο Τάσος Χατζηγιοβάνης δείχνοντας πως παρότι φευγάτος παραμένει οπαδός της ομάδας και αρωγός καλής ενέργειας στα αποδυτήρια.

Το κακό για την ΠΑΕ είναι ότι χάνοντας ένα προϊόν του φυτωρίου της δεν θα καρπωθεί μήτε ευρώ από την φυγή του Μυτιληνιού εξτρέμ.

Σε κάνει να σκέφτεσαι τι έγινε πέρσι τον Ιούλη με την Αλτάι. Οι Τούρκοι, που είχαν κάνει πρόταση περίπου 600.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό για τον ποδοσφαιριστή στην πρώτη τους απόπειρα (με τους πράσινους να αρνούνται), επανήλθαν με βελτιωμένη προσφορά.

Σύμφωνα με όσα έγραψε ο ελληνικός Τύπος η η Αλτάι πρόσφερε περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ (!) στον Παναθηναϊκό, ωστόσο η κατάληξη ήταν και πάλι ίδια.

Οι πράσινοι αρνήθηκαν, ξεκαθαρίζοντας πως ο παίκτης δεν πωλείται ή τουλάχιστον δεν πρόκειται να φύγει με ποσό μικρότερο του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ. Σήμερα αποχωρεί άνευ του παραμικρού αντικρίσματος για το κλαμπ! Είναι να τρελαίνεσαι…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News