Παναθηναϊκός: Τα επόμενα μεταγραφικά... χτυπήματα

Παναθηναϊκός: Ανέπαφη εστία τέσσερις μήνες μετά! (vid)

Την ερχόμενη Δευτέρα 20 Ιουνίου οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα συγκεντρωθούν για πρώτη φορά στο Κορωπί, ώστε να περάσουν από τις πρώτες εξετάσεις και έπειτα να αρχίσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Μια προετοιμασία που θα βρει το τριφύλλι σε ανώτερο επίπεδο σε σχέση με πέρυσι και με τη διατήρηση ενός ποδοσφαιρικού κορμού. Η ομάδα έχει κάνει δυο προσθήκες μέχρι τώρα (Λοντίγκιν, Γκάνεα) και έχει ως πρώτο στόχο, φυσικά, την ευρωπαϊκή είσοδο στους ομίλους του conference league.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει μέχρι το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Αυστρία, που θα γίνει το διάστημα 5-19 Ιουλίου, να έχει αποκτήσει τουλάχιστον δυο ακόμη ποδοσφαιριστές. Αναφερόμαστε σε χαφ και εξτρέμ.

Όλα δείχνουν ότι σύντομα θα υπάρξει μια ακόμη ενίσχυση, δίχως να διαρρέει το παραμικρό, κάτι που αποτελεί πάγια τακτική του κλαμπ.

Μπορεί πολλοί να προτείνονται και διάφορα ονόματα παικτών να βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αλλά στο «τριφύλλι» προχωρούν με… στεγανά και κινούνται αθόρυβα με σκοπό την ποιοτική ενίσχυση σε θέσεις που έχει ανάγκη η ομάδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News