Παναθηναϊκός: Τα επακόλουθα της μεγάλης νίκης- Αυτό πιστώνεται στον Γιοβάνοβιτς!

Παναθηναϊκός: Τα επακόλουθα της μεγάλης νίκης- Αυτό πιστώνεται στον Γιοβάνοβιτς!

Η μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού στην έδρα του αιώνιου αντιπάλου του γέμισε με χαρά τους παίκτες και όλους όσους εργάζονται στην ομάδα και όπως είναι λογικό δεν έλειψαν οι έξαλλοι πανηγυρισμοί!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπορεί το καλοκαίρι να παρέλαβε καμμένη γη αλλά κατάφερε σε 10 μήνες να παρουσιάσει ένα σύνολο που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο,  ξέρει τι ζητάει στον αγωνιστικό χώρο και κυρίως είναι ομάδα με όλη την σημασία της λέξης.

Αυτό αποδεικνύεται και στις αντιδράσεις των παικτών όπου είδαμε ακόμα και τους παίκτες του πάγκου να πανηγυρίζουν έξαλλα!

Αναμφίβολα όλα αυτά πιστώνονται στον Σέρβο προπονητή ο οποίος από την πρώτη μέρα του στην ομάδα έδειξε ότι ξέρει που έχει έρθει και θα κάνει τα πάντα ώστε ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει στα κυβικά του τα οποία είναι να κερδίζει τίτλους και να κάνει μεγάλες πορείες στην Ευρώπη.

Για να φτάσει εκεί, πρέπει να κάνει πολλά ακόμα αλλά με τον Γιοβάνοβιτς στο πάγκο του είναι στο σωστό δρόμο και έχει όλα τα φόντα για να το πετύχει!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News