Παναθηναϊκός: Τα «διπλά» που χρειάζεται για να διεκδικήσει την οκτάδα!

Παναθηναϊκός: Τα κέρδη της μεγάλης νίκης

Την καλύτερη εβδομάδα της σεζόν περνάει ο Παναθηναϊκός μετά το 2/2 στην Ευρωλίγκα απέναντι σε Βίρτους Μπολόνια και Βιλερμπάν.

Το Τριφύλλι ανέβηκε στη 12η θέση της βαθμολογίας και βρίσκεται σε απόσταση μόλις μιας νίκης μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ.

Παρόλα αυτά, τα επόμενα παιχνίδια είναι δύσκολα, μερικά εξ αυτών, «κρύβουν» και παγίδες.




Αν η ομάδα του Ράντονιτς θέλει να παραμείνει σε τροχιά πλέι οφ και να «επενδύσει» πάνω στη διαβολοβδομάδα… νικών, θα πρέπει αρχικά να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ζάλγκιρις, η οποία στο ξεκίνημά της, έδειξε πως θα διεκδικήσει μια από τις πρώτες οκτώ θέσεις.

Εν συνεχεία, θα πρέπει να συνεχίσει το «σερί» νικών στο ΟΑΚΑ με την Αρμάνι Μιλάνο των πολλών προβλημάτων. Ακολουθούν μετέπειτα, τρία (!) συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με Βαλένθια, Μπαρτσελόνα και Εφές.




Οι «πράσινοι» θα χρειαστούν τουλάχιστον ένα ροζ φύλλο αγώνα (κόντρα στη Βαλένθια) για να πάνε να κλείσουν τον πρώτο γύρο νικηφόρα με τον Ολυμπιακό σε ένα ντέρμπι που θα κρίνει πολλά.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News