Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα με εξτρέμ και Λινγκρ

Γιοβάνοβιτς-Συνέντευξη Τύπου: Οι ιδιαίτερες αναφορές για τους παίκτες

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να βρίσκεται σε διαδικασία ενίσχυσης στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι και πλέον όλα τα φώτα πέφτουν πάνω στην απόκτηση ενός, τουλάχιστον, εξτρέμ που θα δώσει ποιότητα και βάθος στην ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει αυξημένες αγωνιστικές υποχρεώσεις, όμως δεν παύει να βρίσκεται και σε mood μεταγραφών, καθώς η ομάδα πρέπει να καλύψει τα κενά της, προκειμένου να συνεχίσει να διεκδικεί με αξιώσεις το πρωτάθλημα. Να θυμίσουμε πως έως τώρα έχουν γίνει ήδη δύο κινήσεις (Πούχατς, Κλεϊνχέισλερ) και ο σύλλογος προχωράει για τουλάχιστον μία ακόμη.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ρίξει το βάρος του στην απόκτηση ενός εξτρέμ, ο οποίος θα μπορέσει να καλύψει το τεράστιο κενό του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει όλη τη σεζόν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που υπάρχει στο θέμα του εξτρέμ θα έχουμε εξελίξεις μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Τελευταίο όνομα που ακούστηκε για τους πράσινους ήταν ο Όντρεϊ Λινγκρ. Μάλιστα είχε ακουστεί πως οι πράσινοι είχαν κάνει και κρούση για τον παίκτη, ωστόσο όπως προκύπτει με νέες πληροφορίες, ο Τσέχος εξτρέμ δε θα είναι ο εκλεκτός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, καθώς υπάρχουν άλλες περιπτώσεις που κοιτάζει ο σύλλογος.

Σε κάθε περίπτωση ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη ανάγκη από έναν ποιοτικό εξτρέμ, ο οποίος θα του δώσει το εύκολο γκολ και θα κάνει περισσότερο απρόβλεπτη την ομάδα με τις ενέργειές του. Τέλος, να αναφέρουμε πως οι πράσινοι μπορεί μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου είναι πιθανόν να κινηθούν και για έναν ακόμα εξτρέμ που θα δώσει βάθος και ανάσες στον κακό, έως τώρα, Σεμπαστιάν Παλάσιος!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News