Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για το ντεμπούτο των Τσόκαι, Τρουιγιέ

Παναθηναϊκός: Οι πληροφορίες των deal με Τρουιγέ και Τσοκάι

Στόχος του Ιβάν Γιόβανοβιτς ήταν οι παίκτες οι οποίοι θα αποκτηθούν να είναι ενεργοί και να μπορέσουν να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα.

Αυτό λοιπόν το πέτυχε με τις μεταγραφές των Τσόκαι και Τρουιγιέ με τους δύο παίκτες να έρχονται έτοιμοι να αγωνιστούν όποτε τους ζητηθεί.

Ειδικά ο Τσόκαι έχει φουλ αγωνιστικό ρυθμό καθώς μέχρι τώρα είχε αγωνιστεί σε 8 αγώνες στο κροατικό πρωτάθλημα, όλες σαν βασικός και έχει χάσει μόνο το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής λόγω τιμωρίας.

Αντίθετα ο Τρουιγιέ δεν έχει αγωνιστεί ακόμα φέτος όμως έχει κάνει κανονικά προετοιμασία και προπονήσεις με την Νις από την οποία δεν υπολογιζόταν.

Εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο και οι δύο θα βρίσκονται στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα μετά την διακοπή του πρωτάθληματος λόγω των Εθνικών ομάδων.

Παναθηναϊκός- μεταγραφές: Από αεροδρόμιο… γήπεδο!

Στην Ελλάδα φτάνουν σήμερα το απόγευμα τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού, Ένις Τσόκαι και Αλέξις Τουιργιέ.

Μάλιστα οι δύο παίκτες αναμένεται να πάνε αμέσως στο Απόστολος Νικολαϊδης από το αεροδρόμιο για να παρακολουθήσουν από κοντά την νέα τους ομάδα.

Ακόμα, να σημειώσουμε ότι οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν στείλει από χθες υπογεγραμμένα τα συμβόλαια τους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News