Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για το μέλλον του Σαβιέρ

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για το μέλλον του Σαβιέρ

Ο Σαβιέρ πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ απέναντι στη Χάποελ Μπερ Σεβά, ωστόσο, αυτό δύσκολα θα φέρει την… ανατροπή στο πλάνο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Χαμόγελα σκόρπισε η παρουσία του Πορτογάλου στο παιχνίδι με τους Ισραηλινούς, ωστόσο, ο Γιοβάνοβιτς που βρίσκεται 1,5 χρόνο στην ομάδα, έχει ξεκάθαρη εικόνα για τον ποδοσφαιριστή.

Εκείνος σίγουρα δεν ενοχλεί κανέναν στον Παναθηναϊκό, στηρίζει την προσπάθεια των συμπαικτών του στο πρωτάθλημα και την Πέμπτη έπαιξε με μπόλικη διάθεση για πρώτη φορά μετά από πολλούς μήνες (δεν είχε πάρει συμμετοχή στα καλοκαιρινά φιλικά) και συγκεκριμένα από τη θητεία του στην Εστορίλ.




Ο Λεβαδειακός δείχνει – μέχρι στιγμής – ενδιαφέρον για την περίπτωση του πρώην ποδοσφαιριστή της Τοντέλα και δεν αποκλείεται τον Ιανουάριο να παραχωρηθεί στους Βοιωτούς.

Παράλληλα, το Τριφύλλι θα βγει τον επόμενο μήνα στην αγορά για απόκτηση 8-10αριού και εξτρέμ, οπότε, είναι από δύσκολο έως απίθανο να πάρει κάποια ευκαιρία σε επίσημο αγώνα. Το ίδιο ισχύει και για τον Αργύρη Καμπετσή…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News