Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Παλάσιος και Κόλο Κόλο

Παναθηναϊκός: Τα επακόλουθα της μεγάλης νίκης- Αυτό πιστώνεται στον Γιοβάνοβιτς!

Αυτοκτονικές… τάσεις θα είχε ο Παναθηναϊκός, αν συναινούσε στην πώληση του Σεμπάστιαν Παλάσιος…

Το «όχι» των πρασίνων θεωρείται δεδομένο στην Κόλο Κόλο για τον «Τούκου» για ευνόητους λόγους. Η ομάδα κάνει πρωταθλητισμό, μπακ απ λύση δεν υπάρχει πρόχειρη, ο παίκτης δεσμεύεται μέχρι το 2024, άρα δεν υπάρχει πίεση, ενώ και εκείνος από τη μεριά του, είναι απόλυτα αφοσιωμένος στους στόχους που έχει θέσει η ομάδα.

Η Κόλο Κόλο εκφράζει αισιοδοξία για την περίπτωση του Παλάσιος, αλλά ουδείς καταλαβαίνει από πού πηγάζει αυτή. Στη… χειρότερη θα αναγκάσει τον Παναθηναϊκό να βάλει πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη για να ικανοποιήσει μελλοντικά τις ανάγκες του Παλάσιος.

Το Τριφύλλι ψάχνει για να αγοράσει ποδοσφαιριστές και όχι για να πουλήσει. Βρίσκεται στο +8 από την ΑΕΚ και στο +12 από τον Ολυμπιακό και ο Παλάσιος είναι από τα βασικά «γρανάζια» των πρωτοπόρων της βαθμολογίας. Πάντως, εκείνο δηλώνει άγνοια για το ενδιαφέρον των Χιλιανών, το ίδιο και το περιβάλλον του Αργεντινού εξτρέμ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News