Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Ουάιτ, Χάντερ, Λαπροβίτολα, Λορένζο Μπράουν

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Ουάιτ, Χάντερ, Λαπροβίτολα, Λορένζο Μπράουν

Ο Δημήτρης Πρίφτης έχει ήδη ξεκινήσει το σχεδιασμό της νεας σεζόν με αρκετά ονόματα να εχουν πέσει στο τραπέζι.

Οι πράσινοι, για κινηθούν για παίκτη στη θέση ”4”, με την αποχώρηση του Ντίνου Μήτογλου και του Μπεν Μπέντιλ να δημιουργούν μεγάλα κενά.

Σύμφωνα με τo Eurohoops, o Οκάρο Ουάιτ είναι μία ρεαλιστική επιλογή, με τον Αμερικανό να ανεβάζει στροφές και να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο με την Ούνικς Καζάν την σεζόν 2020/21, με τον πρώην παίκτη του Άρη να μετράει 10,1 πόντους, 5,4 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 21 ματς EuroCup και 11,7 πόντους-5,2 ασίστ σε 26 ματς στην VTB.

Ο Οθέλο Χάντερ είναι ελεύθερος στην αγορά, μετά την αποχώρησή του από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ακούστηκε για backup του Γιώργου Παπαγιάννη στην θέση του σέντερ, παρόλα αυτά δεν υπάρχει κάτι παραπάνω, με την ηλικία του (35) να αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.

Τώρα, σχετικά με τα γκαρντ, τα ονόματα που ακούστηκαν το περασμένο καλοκαίρι, θα μονοπωλήσουν και φέτος το ενδιαφέρον, όπως φαίνεται. Νίκολας Λαπροβίτολα και Λορένζο Μπράουν είναι μεταξύ αυτών και στις πρώτες θέσεις της σχετικής λίστας, με τον δεύτερο, μάλιστα, να αρέσει πολύ στον Πρίφτη, που δείχνει ιδιαίτερη… εκτίμηση στα αθλητικά προσόντα, παρόλα αυτά δεν έχει γίνει καμία κίνηση ακόμα, την ώρα που ο παίκτης περιμένει και το NBA, σύμφωνα πάντα με το Eurohoops.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News