Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για να υπογράψει ο Μήτογλου

Μήτογλου: Οι δηλώσεις μετά τη νίκη επί της Χίμκι

Αρκετά πιθανό είναι το επόμενο διάστημα ο Ντίνος Μήτογλου να ντυθεί ξανά στα πράσινα με την ποινή να καθορίζει τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωσή του.

Δημοσίευμα του sportdog.gr αναφέρει τα εξής:

«Σε όλο αυτό το σκηνικό έρχεται και μπαίνει το όνομα του Ντίνου Μήτογλου. Ο Παναθηναϊκός θέλει να φέρει πίσω στον ΟΑΚΑ τον Έλληνα ψηλό και ήδη, όπως έχει γίνει γνωστό, ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν υπάρξει συζητήσεις. Μοναδική προϋπόθεση για να γίνει αυτό, είναι ο διεθνής φόργουορντ/σέντερ να μπορεί με την έκτιση της ποινής του ν’ αγωνιστεί τη φετινή σεζόν. Εφόσον αυτή η παράμετρος εκπληρωθεί, τότε ο Μήτογλου εκτός απροόπτου θα γίνει ξανά παίκτης του Παναθηναϊκού.

Επομένως, η έλλειψη βιασύνης συνδέεται (και) με την υπόθεση Μήτογλου. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, αν η ομάδα ενημερωνόταν άμεσα για το πόσο θα είναι η τιμωρία του 26χρονου άσου και γνώριζε πως μπορούσε να τον υπολογίζει σχετικά γρήγορα, να μην έπαιρνε καν κατευθείαν 7ο ξένο. Αν και επειδή οι πιθανότητες να πάρει ο Μήτογλου την ελάχιστη ποινή (δηλαδή 6 μήνες) δεν είναι πολλές, ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει τελικά 7ο ξένο για τη θέση “4”.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News