Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για γκαρντ - Πώς συνδέεται με τον Νέντοβιτς

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για γκαρντ - Πώς συνδέεται με τον Νέντοβιτς

Τι προκύπτει από το ρεπορτάζ για την προσθήκη γκαρντ στον Παναθηναϊκό και πώς συνδέεται με την κατάσταση του Νεμάνια Νέντοβιτς.

Το δικό του σχόλιο για την εικόνα του Παναθηναϊκού στη νίκη επί της Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς κατέθεσε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πολύ σημαντική η παρουσία του κόσμου που έδωσε παλμό και στην ομάδα. Ήθελαν να ευχαριστήσουν τους οπαδούς και φάνηκε από την απόδοση των παικτών. Ο κόσμος δείχνει πόσο πολύ του είχε λείψει να είναι δίπλα στην ομάδα στο τουρνουά που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Παναθηναϊκός φάνηκε πως βρίσκεται στα στάδια προετοιμασίας, ομάδα που δεν έχει χημεία και συγκέντρωση στο παιχνίδι της. Στη συνέχεια, είδαμε μία κανονική ομάδα, μία ομάδα Ευρωλίγκας. Γύρισε τον διακόπτη και πίεζε ασφυχτικά σε όλο το γήπεδο. Ήταν πολύ κοντά σε αυτό που ήθελε ο κ. Πρίφτης», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Η άμυνα φάνηκε πως είναι θέμα διάθεσης. Ο Παναθηναϊκός και στην παράταση έχει κατατροπώσει τους Σέρβους με εντυπωσιακό αριθμό στα ριμπάουντ».

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο απόκτησης ενός γκαρντ, τόνισε: «Εκείνο που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι πως ο Παναθηναϊκός δεν βιάζεται. Κατ’ αρχάς στον Παναθηναϊκό θέλουν να δουν πώς θα είναι η ομάδα με έναν κανονικό Νέντοβιτς. Χθες ήταν σαν ψάρι έξω από τα νερά και θέλει το χρόνο του. Η ομάδα τον στηρίζει πάρα πολύ. Μόλις μπει ο Νέντοβιτς και δει ο κόουτς πώς λειτουργεί στο πλάνο».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News