Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για εξαροοκτάρι και αριστερό μπακ

Βαθμολογία: Τετράδα και πάλι ο Παναθηναϊκός

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η μεταγραφική ενίσχυση στον Παναθηναϊκό!

Όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM, το «τριφύλλι» θα πάρει σίγουρα παίκτη για τις θέσεις «έξι και οκτώ», αλλά και αριστερό μπακ.

Σημείωσε, δε, σε ό,τι έχει να κάνει με τον Λούκας Σίλβα, πως είναι απλά ένα όνομα, που «έχει προταθεί, αλλά δεν έχει προκριθεί». «Δεν έχει γίνει το παραμικρό, έχουν προκριθεί άλλες περιπτώσεις», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τον αριστερό μπακ, «ονόματα δεν έχουν βγει ακόμη προς τα έξω», είπε, αλλά «ξέρουμε ότι από το καλοκαίρι ψάχνεται, όταν πήγε να πάρει τον Φεράρι, αλλά τελευταία στιγμή ο Βόλος δεν βρήκε αντικαταστάτη και δεν προχώρησε η μεταγραφή».

Στάθηκε, εξάλλου, στον Χουάνκαρ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι, λέγοντας σχετικά με το αν θα μείνει ή όχι: «Δεν λέω ούτε ότι μένει ούτε ότι φεύγει. Για μένα, όμως, πρέπει να μείνει και να πάρει ο Παναθηναϊκός έναν ακόμη για αριστερά. Αν λέμε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να αλλάξει επίπεδο, πρέπει να έχει από δύο καλούς παίκτες στα μπακ».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News