Παναθηναϊκός: Τα αρνητικά που «είδαμε» με Καρδίτσα και η ελπίδα

Παναθηναϊκός: Τα αρνητικά που «είδαμε» με Καρδίτσα και η ελπίδα

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων στο φιλικό με την Καρδίτσα και γνώρισε την ήττα με 89-83.

Η ομάδα έδειξε ότι χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά ακόμα καθώς έκανε ένα τραγικό παιχνίδι στην άμυνα ( δεν επιτρέπεται να τρως 89 πόντους από την Καρδίτσα με όλο το σεβασμό για μία εξαιρετική ομάδα όπως είναι αυτή του Βαγγέλη Αγγέλου).

Επίσης, οι περιφερειακοί δεν βοήθησαν καθόλου και θα πρέπει να προβληματίσει αρκετά αυτό τον Ράντονιτς ενόψει και του τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος όπου εκεί οι Πράσινοι θα αντιμετωπίσουν πολύ πιο δυνατές ομάδες από την χθεσινή τους αντίπαλο.

Σίγουρα, λείπουν πολύ οι Παπαγιάννης και Γκριγκόνις οι οποίοι αναμένεται να είναι οι ηγέτες και πρωταγωνιστές του φετινού Παναθηναϊκού ενώ η άφιξη τους δίνει την ελπίδα ότι το Τριφύλλι θα παρουσιαστεί μεταμορφωμένο με αυτούς στο γήπεδο.

Στα θετικά, ήταν η εμφάνιση του Γκουνταίτις ο οποίος δείχνει πολύ καλά στοιχεία και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό για τους Πράσινους καθώς ο Λιθουανός θα ξεκουράζει ποιοτικά τον Παπαγιάννη ενώ από την πλευρά του ο υψηλόσωμος σέντερ θα μπορεί να είναι πιο ξεκούραστος και φυσικά πιο αποδοτικός.

Ήττα για τον Παναθηναϊκό από την Καρδίτσα

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από την Καρδίτσα σε φιλικό παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 89-83 από τον Α.Σ. Καρδίτσας σε φιλική αναμέτρηση που έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου (17/9) στη θεσσαλική πόλη. Πρώτοι σκόρερ για τους πράσινους αναδείχθηκαν οι Αρτούρας Γκουντάιτις και Ντέρικ Γουίλιαμς με 14 πόντους έκαστος.

Πριν την έναρξη του αγώνα οι γηπεδούχοι βράβευσαν την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τις μεγάλες επιτυχίες που έχει χαρίσει στο ελληνικό μπάσκετ. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης από τον πρόεδρο του Α.Σ. Καρδίτσας και πρώην αθλητή μας, Γιάννη Μπουρούση. Στο ημίχρονο του αγώνα έγινε και επίσημα η ονοματοδοσία του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Καρδίτσας σε Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης».

Τα δεκάλεπτα: 22-17, 44-38, 68-73, 89-83

Α.Σ. Καρδίτσας (Αγγέλου): Μπέχαϊμ 22 (3), Πριτζέτ 12, Μπέιτμον 20 (2), Αθηναίου 6 (2), Καρράς, Καλαϊτζάκης, Χάντερ 9 (2), Ντελόριερ 11, Τσούκας, Αλεξιάδης, Κόττας, Γκάμπροβσεκ 9
Παναθηναϊκός (Ράντονιτς): Π. Καλαϊτζάκης 6, Γουόλτερς 13, Λι 9 (1), Μποχωρίδης 12 (3), Γουίλιαμς 14 (2), Σαρικόπουλος 4, Άντριους 4, Γ. Καλαϊτζάκης, Σαμοντούροφ, Χουγκάζ 3, Μαντζούκας 4, Γκουντάιτις 14

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News