Παναθηναϊκός: Τα 4 ταλέντα που τσέκαρε ο Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Τα καμπανάκια που χτυπούν δυνατά - Άμεση διόρθωση

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρέθηκε στις εξέδρες της Λεωφόρου, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση ανάμεσα στην Κ19 του Παναθηναϊκού και της Πόρτο για το Youth League.

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού Κ19 κόντρα στην Πόρτο για τα μπαράζ της φάσης των 16 του Youth League, όπως ήταν φυσικό συγκέντρωσε αρκετά βλέμματα πάνω του.

Μάλιστα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρέθηκε στις εξέδρες της Λεωφόρου προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Φυσικά, τσέκαρε ειδικά τους Κυριόπουλο και Συμεωνίδη που είχε μαζί του στην Κύπρο, όπως και τους Μπιλάλ, Καλοσκάκη, Λιατίφη και Πιτσώτη που ξεχωρίζουν.

Το παιχνίδι συγκέντρωσε το βλέμμα και του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος ανέφερε πως τον Μπιλάλ κοιτάζουν από Γερμανία, Γαλλία και Ιταλία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News