Παναθηναϊκός: «Συνάντηση με Χαλίλοβιτς»

Παναθηναϊκός: «Συνάντηση με Χαλίλοβιτς»

Ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για το άλλοτε wonderkid, Άλεν Χαλίλοβιτς αποκαλύπτουν οι Κροάτες.

Ο Άλεν Χαλίλοβιτς πήρε μεταγραφή για την Μπαρτσελόνα από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ αντί 5 εκατ. ευρώ, με τον 25χρονο σήμερα μεσοεπιθετικό, να έχει περάσει από Αμβούργο, Σπόρτινγκ Χιχόν, Λας Πάλμας, Μίλαν, Σταντάρ Λιέγης, Χέρενφεν κι εσχάτως την Μπέρμιγχαμ (Τσάμπιονσιπ), από την οποία έμεινε ελεύθερος.

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, δέχτηκε πρόταση ανανέωσης από τον αγγλικό σύλλογο, αλλά ο ίδιος εμφανίστηκε αρνητικός. Την ίδια στιγμή οι Κροάτες (dnevno.hr), επικαλούμενοι πληροφορίες από την Ελλάδα, κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Χαλίλοβιτς, ο οποίος ψάχνει ένα restart στην καριέρα του, ενώ βάζουν στο κόλπο και τη Γαλατάσαραϊ.

Χαλίλοβιτς: «Έχει συναντηθεί με τον Παναθηναϊκό»

Την ίδια ώρα, δημοσίευμα από την Τουρκία αναφέρει ότι υπήρξε επαφή του «τριφυλλιού» με τον Άλεν Χαλίλοβιτς.

Πιο συγκεκριμένα, η τουρκική ιστοσελίδα fotoMac τονίζει ότι ο Κροάτης έχει συναντηθεί με την Γαλατάσαραϊ και τον Παναθηναϊκό.

Την περασμένη σεζόν ο δέκα φορές διεθνής με την Ανδρών της Κροατίας (κι όλες τις μικρές εθνικές), μέτρησε 17 συμμετοχές (1 γκολ) στην Τσάμπιονσιπ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News