Παναθηναϊκός: Συμπεράσματα που δεν γίνεται να αγνοηθούν

Συμπεράσματα και τι έλειψε από ΠΑΟ με Λεβαδειακό!

Το παιχνίδι με την ΑΕΚ πρέπει να λειτουργήσει ως καλό μάθημα για τον προπονητή.

Στο ματς βγήκαν συμπεράσματα που ο Ιβάν δεν γίνεται να αγνοήσει.

Το δίδυμο Κουρμπέλη-Πέρεθ δεν μπορεί να δώσει ασφάλεια κα να κερδίσει μάχες απέναντι σε ογκώδη και ταχύτερα κορμιά. Ευτυχώς ο Αλμέιδα δεν το πήρε χαμπάρι, «άδειασε» το κέντρο του στο β΄ μέρος και διευκόλυνε τη νίκη του γηπεδούχου.

Ο Δημήτρης σε σχέση με Γκασίνοβιτς, Βιγιαφάνιες είναι άτεχνος και σε ντέρμπι δεν εμπνέει σιγουριά στο παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Ο Πέρεθ θα φανεί καλύτερος (το ίδιο και ο Τσέριν) πλάι σε αθλητικό αμυντικό χαφ που θα παίρνει παραμάζωμα τους αντιπάλους και θα μαρκάρει τα πάντα και τους πάντες.

Ο Σλοβένος την Κυριακή αναγκαζόταν να μένει χαμηλά για να ελέγχει την κυκλοφορία χωρίς να μπορέσει να αποτελέσει ακόμα ένα στήριγμα για την επιθετική τριπλέτα όπως θα περίμενε ο προπονητής του.

Παρότι ο Γιοβάνοβιτς βάζει τον Ανταμ ανάμεσα σε δύο ακόμα μέσους, ο παίκτης δεν ελευθερώνεται και δεν κουβαλά μπάλα γιατί οι παθογένειες των συμπαικτών του ενστικτωδώς τον αφήνουν κοντά στο ημικύκλιο αντί να αποτελεί ακόμα ένα πυλώνα σύνδεσης κέντρου-επίθεσης.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News