Παναθηναϊκός: Συμφέρουσα η -πιθανή- αποχώρηση

Δεν «απειλείται» ο Καρλίτος στη λίστα των σκόρερ

Μετά τον Μακέντα θα μπορέσει ο Παναθηναϊκός να …ξεφορτωθεί και τον Καρλίτος; Ο Ισπανός ξέρει μπάλα, είναι ποιοτικότερος του Ιωαννίδη αλλά το πακέτο του δεν τρελαίνει τον προπονητή που θέλει τον φορ πιο συμμετοχικό στα ξεδιπλώματα

. Ο Καρλίτος θέλει μπάλα στα πόδια, δουλεύει περισσότερο με πρόσωπο προς την εστία, δεν είναι σβέλτος, δεν μαρκάρει, δεν τον νιώθει καθόλου ο αντίπαλος αφού δεν…κοπανιέται με τα στόπερ, μήτε παίζει με πλάτη.

Γι αυτούς τους λόγους επιλέχθηκε για το 9 ο Σποράρ με εναλλακτική τον Φώτη κι ίσως έναν ακόμα στράικερ αν αποχωρήσει ο Καρλίτος.

Σε περίπτωση που τελεσφορήσει η αποχώρησή του τουλάχιστον ο Παναθηναϊκός θα έχει πάρει καλό βαθμό στην ελάφρυνση από δύο ακριβά συμβόλαια, αυτά των Μακέντα και Καρλίτος.

Οι δύο παίκτες πέρσι κόστισαν πάνω από δύο εκατ. Ευρώ βοηθώντας ελάχιστα. Ο Ισπανός ήταν ο νο1 παίκτης του πρωταθλήματος ως το Νοέμβρη αλλά όταν τον χτύπησε ο ιός εξαφανίστηκε, μήνες κάναμε να τον δούμε και να μας κάνει να ασχοληθούμε σοβαρά μαζί του.

Προς συμφέρον και των δύο πλευρών είναι να χωρίσουν φιλικά τους δρόμους τους. Η Λέγκια έχει βάλει στο μάτι τον παίκτη και όχι άδικα αφού ο 32χρονος έχει εμπειρία στο πολωνικό πρωτάθλημα, καθώς τη διετία 2017-29 είχε αγωνιστεί με Βίσλα-Λέγκια, σημειώνοντας συνολικά 40 γκολ και μοιράζοντας 13 ασίστ.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News