Παναθηναϊκός: Στροφή στις επόμενες μεταγραφές με πιθανή έκπληξη

Γιοβάνοβιτς: «Μας πληγώνει...» - Οι δηλώσεις μετά τον αποκλεισμό

Στον Παναθηναϊκό έχουν φορτσάρει μετά τον μεταγραφικό θρίαμβο με τον Μαντσίνι για τις επόμενες κινήσεις τους στο «παράθυρο» του Ιανουαρίου.

Μετά την απόκτηση των – κατά σειρά – Πούχατς, Κλεϊνχέισλερ, Γερεμέγεφ και Μαντσίνι το Τριφύλλι θέλει να ενισχύσει περαιτέρω την επιθετική του γραμμή με έναν καθαρό αριστερό εξτρέμ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του έχουν εντοπίσει την αδυναμία της ομάδας στο γκολ και θεωρούν πως δεν αρκεί μονάχα η προσθήκη του Μαντσίνι για να επιλυθεί το πρόβλημα, ενώ παράλληλα ο ντεφορμέ Βέρμπιτς και η έφεση του Κλεϊνχέισλερ να παίζει κυρίως στο «8-10» τους ωθούν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Επιπλέον, όπως είχε γραφτεί και στο newspao.gr σαν άποψη, το Τριφύλλι δεν αποκλείεται να κάνει και μια κίνηση – έκπληξη με την απόκτηση και ενός ποιοτικού στόπερ που θα μπει «σφήνα» στους Σένκεφελντ – Μάγκνουσον.

Η συμπεριφορά του Ολλανδού τον τελευταίο καιρό και ο τραυματισμός του Μάγκνουσον είναι δύο σοβαροί λόγοι για να κάνουν οι «πράσινοι» μια μπόνους – μεταγραφή τον Ιανουάριο, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί γενικότερα από τις ευκαιρίες που θα προσφέρει η αγορά τις τελευταίες μέρες του Γενάρη.

Όπως έχουμε υπογραμμίσει στο παρελθόν, ο Γιοβάνοβιτς δεν είναι υποστηρικτής της απόκτησης «ελεύθερων», οπότε, δεν πρόκειται να γίνει κάποια μεταγραφή μέσα στον Φλεβάρη και ό,τι συμβεί, θα συμβεί εντός των επόμενων 24ωρων!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News