Παναθηναϊκός: Στροφή σε Ολυμπιακό - Η απουσία και οι επιστροφές στην ενδεκάδα

Σκέτη αηδία: «Σφάχτηκε» ο Παναθηναϊκός, κέρδισε με 3-1 ο Βόλος! (vids)

Μετά την χθεσινή αισχρή διαιτησία με τον Βόλο, ο Παναθηναϊκός από σήμερα γυρίζει το τσιπάκι και στρέφεται στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι πράσινοι είναι οργισμένοι με τη χθεσινή διαιτησία και κάνουν λόγο για διαμόρφωση αποτελέσματος, ενώ έγινε γνωστό ότι αποσύρουν την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Στα αγωνιστικά, η ομάδα στρέφεται στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, το οποίο θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες αν διεξαχθεί, λόγω κρουσμάτων στην ομάδα του λιμανιού.

Εφόσον το ματς διεξαχθεί χωρίς πρόβλημα, θα απουσιάσει ο Σάντσες μετά τη χθεσινή του αποβολή, ωστόσο αναμένονται επιστροφές.

Ειδικότερα, ο Χουάνκαρ θα είναι διαθέσιμος, ενώ στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς θα είναι λογικά ο Μαουρίσιο και ο Καρλίτος, τους οποίους ίσως δούμε στην ενδεκάδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News