Παναθηναϊκός: Στράικερ βαρβάτο δύσκολα θα βρεις κάνοντας οικονομία

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 1-1: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Οι μέρες περνούν και φως στο ορίζοντα δεν φαίνεται για τον σέντερ φορ. Διαβάσαμε ότι η ομάδα θα πάει στα προκριματικά της Ευρώπης με βασικό Ιωαννίδη και κάτω από το ρεπορτάζ στα σχόλια γινόταν κακός χαμός από χλεύη και ειρωνεία.

Δεδομένου ότι αποκλείεται να ψωνίσεις από τα πάνω ράφια όποιον κι αν φέρεις, στοίχημα θα βάλεις. Από αυτά που στο ελληνικό ποδόσφαιρο του 2022 είσαι υποχρεωμένος να βάλεις άπαξ και από την εποχή της πολυμετοχικότητας έχουν να μπουν σοβαρά λεφτά στο σωματείο.

Στράικερ που να σου εγγυηθεί 20 γκολ το χρόνο δεν είναι εύκολο να βρεις προσπαθώντας να κάνεις οικονομία – και πέντε εκατομμύρια να δώσεις (λέμε τώρα) μόνο για την αγορά του αυτός που θα πάρεις δεν ξέρεις αν θα προσφέρει, επιπλέον είναι και οι τιμές που έχουν ξεφύγει!

Όπως και να χει μια καλή ομάδα πρέπει πια μπροστά να έχει παίκτες ικανούς να κάνουν διαφορετικές δουλειές: ένα να μπορεί να ανοίγει και να τελειώνει αντεπιθέσεις, ένα παίκτη περιοχής, ένα νεότερο και διψασμένο – έγκειται στον προπονητή πως θα τους αξιοποιήσει. Πιστεύουμε πως μέχρι το τέλος του καλοκαιριού ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει κι άλλο φορ.

Το ζήτημα είναι να μην έχει αποκλειστεί η ομάδα ως τότε από την Ευρώπη γιατί το δηλητήριο που θα ξεχυθεί στο Κορωπί θα είναι άνευ προηγουμένου.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News