Παναθηναϊκός: Στον "αέρα" και το ματς Κυπέλλου - Τι γίνεται με τα κρούσματα

Άλωσε το εξοχικό ο Παναθηναϊκός - Φάπα στον πελάτη

Αναβλήθηκε το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός το οποίο ήταν προγραμματισμένο για σήμερα για τη 14η αγωνιστική της Basket League.

Αναβλήθηκε το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός το οποίο ήταν προγραμματισμένο για σήμερα για τη 14η αγωνιστική της Basket League.

O ΕΣΑΚΕ έκανε δεκτό το αίτημα των «πράσινων» να μη διεξαχθεί το ματς στην Πυλαία, λόγω των τριών κρουσμάτων κορωνοϊού που ανιχνεύθηκαν στις τάξεις των πρωταθλητών Ελλάδος μετά το ματς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ την Παρασκευή για την 24η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, και θα ορίσει τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής της αναμέτρησης.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη επηρεάζει και το Κύπελλο…

Υπενθυμίζεται πως την Τετάρτη υπάρχει ο προημιτελικός με το Περιστέρι στο ΟΑΚΑ, σε περίπτωση νίκης ακολουθεί την Παρασκευή ο ημιτελικός με το νικητή του Λαύριο-ΑΕΚ και για την Κυριακή έχει προγραμματιστεί ο τελικός.

Όλα τα μέλη του Παναθηναϊκού θα υποβληθούν τη Δευτέρα σε νέα τεστ από τα οποία και θα κριθεί αν θα διεξαχθεί ο προημιτελικός με το Περιστέρι την Τετάρτη.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς θεμα αναβολής τίθεται αν υπάρχουν τρία κρούσματα παικτών κι όχι απλώς μελών μιας ομάδας.

Σύμφωνα με τη Live Sport, από τα κρούσματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό μόνο το ένα αφορά σε παίκτη, ωστόσο υπάρχει ανησυχία για περαιτέρω διασπορά.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News