Παναθηναϊκός: Στον... πάγο όσοι δεν τα βρήκαν με Ρόκα

«Βόμβες» Εμμανουηλίδη μετά τις δηλώσεις Μπόλονι

Από μηδαμινές ως… ελάχιστες εμπειρίες έχουν αποκτήσει τη φετινή σεζόν οι παίκτες του Παναθηναϊκού που απέρριψαν προτάσεις του “τριφυλλιού” προκειμένου να δοκιμάσουν τη τύχη τους σε άλλες ομάδες.

Το newspao.gr καταγράφει την πορεία τους τη φετινή σεζόν.

Αποστολάκης: Ο Τσάβι Ρόκα του έκανε πρόταση για να παραμείνει στο “τριφύλλι”, η οποία ωστόσο ήταν αρκετά χαμηλή με αποτέλεσμα να απορριφθεί από τον νεαρό μπακ, ο οποίος πήγε στην Κύπρο και το ΑΠΟΕΛ. Εκεί φέτος μετράει μόλις 5 συμμετοχές και 303 αγωνιστικά λεπτά, με την τελευταία του να είναι στις 28/12/20.

Μαυρουδής: Αν και οι “πράσινοι” τον πίστευαν, ο νεαρός αποφάσισε να αποχωρήσει για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα, ενώ έχει 6 συμμετοχές και 495 λεπτά στην Κ19.

Ζαγαρίτης: Ο ταλαντούχος αριστερός μπακ δε δέχτηκε τη πρόταση ανανέωσης του Παναθηναϊκού και πήγε στην Ιταλία για λογαριασμό της Πάρμα, η οποία είναι με το ένα πόδι στη Β’ κατηγορία της Ιταλίας. Είναι μεταξύ πάγκου και εξέδρας και δεν έχει αγωνιστεί καθόλου.

Βαγιαννίδης: Ο Αλαφούζος έκανε τα πάντα για να τον κρατήσει προσφέροντας στον νεαρό μεγάλο συμβόλαιο -για τα δεδομένα της ομάδας- στο όριο των διαταραχών των σχέσεων των αποδυτηρίων! Ωστόσο, ο Βαγιαννίδης αποφάσισε να πάει στην Ίντερ με τις διαρροές να αναφέρουν πως δε θα ήταν στην Primavera, αλλά στην πρώτη ομάδα. Εν τέλει, παραχωρήθηκε στην Σιντ-Τρέιντεν η οποία του έχει δώσει μόλις μία δίλεπτη συμμετοχή!

Εμμανουηλίδης: Ιδιαίτερη περίπτωση ο μικρός, ο οποίος αν και είχε αρχίσει να παίρνει χρόνο με τον Μπόλονι στον πάγκο πίεσε να αποχωρήσει και κατέληξε στην Φορτούνα Σίταρντ, οπού -στις 40 περίπου ημέρες που βρίσκεται εκεί- είναι στον πάγκο των Ολλανδών.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News