Παναθηναϊκός: Στον Ατρόμητο ο Τζαβίδας - Τόσα χρήματα πήρε το τριφύλλι

Παναθηναϊκός: Στον Ατρόμητο ο Τζαβίδας - Τόσα χρήματα πήρε το τριφύλλι

Παίκτης του Ατρομήτου είναι και επίσημα ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού Μάριος Τζαβίδας για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Ατρόμητος κατέβαλε τελικά τροφεία ύψους 180.000 ευρώ στους “πράσινους” κι έκανε δικό του τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστήι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Μάριου Τζαβίδα για τα επόμενα τρία χρόνια από τον Παναθηναϊκό.

O 17χρονος (8/10/2003) αγωνίζεται ως επιθετικός, θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου στην ηλικία του και στη θέση που αγωνίζεται, υπογράφοντας το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας του. Το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας που ειδικεύεται στον εντοπισμό ποδοσφαιριστών σε αυτές τις ηλικίες, ξεχώρισε την περίπτωση του Μάριου Τζαβίδα, προχώρησε στην απόκτησή του και θα ενσωματωθεί άμεσα στις υποχρεώσεις της πρώτης ομάδας.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας πήρε το νούμερο «9» και μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας παραχώρησε και την πρώτη του συνέντευξη στο atromitofc.gr.

Μάριε, καλώς ήρθες στον Ατρόμητο! Να έχεις μια καλή σεζόν με υγεία! Πώς αισθάνεσαι αυτές τις πρώτες ώρες που είσαι και τυπικά παίκτης του Ατρόμητου;

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον Ατρόμητο. Μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει αναδείξει πολλούς Έλληνες ποδοσφαιριστές και τους έχει βοηθήσει μέσα από τις επιτυχίες της ομάδας να αγωνιστούν στο εξωτερικό και βέβαια στην Εθνική Ελλάδας που είναι και η μεγαλύτερη τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή».

Έχεις προλάβει να δεις κάποια πράγματα στο προπονητικό κέντρο, στις εγκαταστάσεις. Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από το νέο σου περιβάλλον;

«Οι εγκαταστάσεις της ομάδας είναι πραγματικά εκπληκτικές. Από τις συζητήσεις που είχα με τον κ. Αγγελόπουλο και τον κ. Λόπεθ, κατάλαβα ότι ο Ατρόμητος δίνει στους ποδοσφαιριστές του όλα τα εφόδια και όλες τις παροχές για να μπορέσουν να δουλέψουν σκληρά και να εξελιχθούν».

Αποφάσισες να υπογράψεις το πρώτο σου επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ατρόμητο, προερχόμενος από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Ποιοι ήταν οι λόγοι που σε έκαναν να αποδεχθείς την πρόταση της ομάδας μας;

«Από την πρώτη στιγμή που ο Ατρόμητος μέσω του κ. Αγγελόπουλου μου έδειξε το ενδιαφέρον του, ήμουν σίγουρος ότι είναι είναι η καλύτερη επιλογή για το μέλλον μου και την εξέλιξή μου. Υπήρχαν αρκετές ομάδες και από την Ελλάδα και από το εξωτερικό που έδειξαν ενδιαφέρον, αλλά το ποδοσφαιρικό πλάνο του Ατρόμητου ήταν πραγματικά το καλύτερο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας, τον κ. Σπανό, τον κύριο Αγγελόπουλο, τον προπονητή, Άνχελ Λόπεθ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης και τον κ. Κορακάκη που με ξεχώρισε στο πρωτάθλημα των Ακαδημιών και γνωρίζω ότι έχει δώσει θετικό report στον κ. Αγγελόπουλο και στον κ. Λόπεθ. Τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την πίστη τους σε έμενα και θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω».

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι με τον Ατρόμητο και ποιος είναι ο στόχος της φετινής ομάδας, όπως τη βλέπεις να χτίζεται;

«Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να αγωνιστώ όσες περισσότερες φορές μπορώ, να σκοράρω να καθιερωθώ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της οι οποίοι πιστεύω πρέπει να είναι τα playoffs και η Ευρώπη».

Ποιες είναι οι σκέψεις σου στην προοπτική συνεργασίας με τον Ευθύμη Κουλούρη;

«Ο Ευθύμης είναι ένας πολύ καλός επιθετικός. Δεν είναι τυχαίο πως πριν δυο χρόνια είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα. Πιστεύω θα έχουμε μια τέλεια συνεργασία».

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο του Ατρόμητου.

«Περιμένουμε όλο τον κόσμο του Ατρόμητου και τους Fentagin να είναι δίπλα μας όλη τη χρόνια και μαζί να πανηγυρίσουμε μεγάλες νίκες, την επιστροφή μας στην Ευρώπη και γιατί όχι την κατάκτηση του Κυπέλλου που τόσο πολύ θέλει η ομάδα».

Και ένα δικό σου τελευταίο μήνυμα…

«Ανυπομονώ για την προετοιμασία και ευελπιστώ το γήπεδο μας φέτος να είναι γεμάτο, να έχουμε την υποστήριξη των φιλάθλων μας και να έχουμε μία επιτυχημένη χρονιά. Πάμε Ατρόμητε!».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News