Παναθηναϊκός: Στο ρόστερ και του χρόνου ανεξαρτήτως προπονητή!

Παναθηναϊκός: Στο ρόστερ και του χρόνου ανεξαρτήτως προπονητή!

Κέρδισε μόνος του τον Προμηθέα στην Πάτρα ο Ντάριλ Μέικον που εδώ και μερικές εβδομάδες έχει επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις μετά από ένα τραγικό δίμηνο (Μάρτης-Απρίλης) όπου άγγιξε ιστορικά χαμηλά σκοράροντας με 15% ευστοχία από το τρίποντο!

Ο Αμερικανός θα είναι από τους λίγους που θα παραμείνουν στο ρόστερ και του χρόνου, ανεξαρτήτως προπονητή. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δηλαδή.

Η αλήθεια είναι πως παραμένει ταλαντούχος στην επίθεση, μπορεί να δημιουργήσει μόνος το σουτ, είναι εξαιρετικός στην εκτέλεση μετά από ντρίμπλα.

Είναι σε ΟΚ επίπεδο στο ένας εναντίον ενός, που είναι ένα στοιχείο που ζητάνε οι προπονητές. Έχει ντράιβ, καλός στο τρανζίσιον, έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση ειδικά άμα του μπουν τα πρώτα σουτ.

Στο αμυντικό κομμάτι πρέπει να βελτιώσει την παρουσία του μα αυτό έχει να κάνει πιο πολύ με το κορμί του, όχι την διάθεσή του.

Βέβαια να ψηλώσει στην ηλικία που είναι αποκλείεται, άρα πρέπει να γίνει πιο πιεστικός. Δεν προκαλεί εντύπωση που η ΑΕΚ πέρσι κινήθηκε μεσούσης της χρονιάς για την απόκτησή του από την Γαλατασαράι, τα είχε πάει περίφημα στην Τουρκία με 19,5 πόντους-3,8 ριμπάουντ-3,2 ασίστ σε 6 ματς στο BCL και στην Ελλάδα ξεχώρισε μέσα σε λίγους μήνες κάτι που έκανε τον Παναθηναϊκό να σπεύσει να τον καπαρώσει.

Σίγουρα άλλο το επίπεδο στους πράσινους αλλά στην πρώτη του σεζόν προσαρμογής ο Ντάριλ (αν και ασταθής) έχει να επιδείξει περισσότερα θετικά παρά αρνητικά στοιχεία.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News