Παναθηναϊκός: Στο προσκήνιο Σεπφ και Ιονίτσα

Παναθηναϊκός: Στο προσκήνιο Σεπφ και Ιονίτσα

Δύο ακόμη ονόματα έχουν προταθεί στον Παναθηναϊκό. Ο Αλεσάντρο Σεπφ και ο Άρτουρ Ιονίτσα.

Την περίπτωση του Μολδαβού μέσου, Αρτούρ Ιονίτα, εξετάζει ο Παναθηναϊκός. O 31χρονος μέσος με 210 συμμετοχές από το 2015 στη Serie Α με Ελλάς Βερόνα, Κάλιαρι και Μπενεβέντο (14 γκολ – 12 ασίστ), αναμένεται να αποχωρήσει από την Ιταλία, με τον Παναθηναϊκό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να τσεκάρει την περίπτωσή του για να ενισχύσει τη μεσαία του γραμμή.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται κυρίως ως «8αρι», ωστόσο στην καριέρα του έχει παίξει τόσο ως «6» ενώ χειρίζεται καλά την μπάλα τόσο με το δεξί όσο και με το αριστερό.

Παράλληλα, ακόμη ένα όνομα που έχει προταθεί είναι ο διεθνής με την Εθνική Αυστρίας κεντρικός μέσος Αλεσάντρο Σεπφ. Ο 28χρονος διεθνής Αυστριακός μέσος, είχε αξιοπρόσεκτη θητεία για έξι χρόνια στη Σάλκε και πέρυσι αγωνίστηκε στην Αρμίνια η οποία υποβιβάστηκε.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News