Παναθηναϊκός: Στο «μπλοκάκι» του Ντρεοσί ο Μοντανιέ

Παναθηναϊκός: Στο «μπλοκάκι» του Ντρεοσί ο Μοντανιέ

Ο Φιλίπ Μοντανιέ θα μπορούσε να αποτελέσει μια επιλογή για αντί – Μπόλονι, αν και εφόσον αποφασιστεί η αλλαγή προπονητή στον Παναθηναϊκό, όμως, ο Γιάννης Αλαφούζος δύσκολα θα επιλέξει τον 56χρονο Γάλλο προπονητή, αν πέσει ο «κλήρος» στον μεγαλομέτοχο να πάρει την τελική επιλογή.

Ο έμπειρος προπονητής προτάθηκε στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr.

Στην 18ετία του στους πάγκους ως τεχνικός ο Μοντανιέ έχει εργαστεί στην Εθνική της Ακτής Ελεφαντοστού (ως βοηθός) και στην Εθνική Γαλλίας U20, ενώ σε επίπεδο συλλόγων στις Βαλενσιέν, Σοσιεδάδ, Ρεν, Νότιγχαμ Φόρεστ, Λανς και Σταντάρ Λιέγης (συνυπήρξε με τον δεξιό μπακ, Λορέν Γιανς, που επίσης, προτάθηκε στο Τριφύλλι, για περίπου δύο μήνες).

Αν ο Ντρεοσί διαλέξει τον προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Μπόλονι, τότε, η περίπτωση του Μοντανιέ θα κερδίσει κάποιους πόντους. Αν αποχωρήσει ο Ντρεοσί – γεγονός δύσκολο -, ο Γιάννης Αλαφούζος θα στραφεί σε σίγουρη λύση από τα ελληνικά «χωράφια».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News