Παναθηναϊκός: Στο μπλοκάκι του Ιβάν η πράσινη ταλεντάρα!

Παναθηναϊκός: Η ταλεντάρα που «βλέπει» προετοιμασία

Είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει ο Παναθηναϊκός και ο Ιβάν Γιοβάνοβοτς τον τσεκάρει συνεχώς!

Αν και δεν συμμετείχε στη φετινή προετοιμασία του Παναθηναϊκού αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Γιοβάνοβιτς δεν έχει κυκλώσει το όνομά του παρακολουθώντας εδώ και καιρό την εξέλιξη και τις επιδόσεις του Μπιλάλ Αμπντελραχμάν.

Ο Αιγύπτιος στράικερ που σκοράρει ακατάπαυστα με την Κ-19 του Παναθηναϊκού κι έχει συμβόλαιο έως το 2024 βρίσκεται στο μπλοκάκι του Σέρβου προπονητή και δεν θα αργήσει η ώρα που θα ανέβει στους μεγάλους

Παραμιλάει η Ευρώπη με την ταλεντάρα του Παναθηναϊκού!

Παναθηναϊκός: Ο Μπιλάλ εντυπωσιάζει με την φανέλα της Κ19 του Τριφυλλιού, όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός συνόρων!

Για αυτό το λόγο, ο Αιγύπτιος επιθετικός… ανάγκασε την ΟΥΕΦΑ να ασχοληθεί ξανά μαζί του!

Πιο συγκεκριμένα, ο επίσημος λογαριασμός στο twitter του UEFA Youth League αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Αιγύπτιος πέτυχε πέντε γκολ κόντρα στη Σλάβια Σόφιας για τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στην νίκη με 8-0 του «τριφυλλιού».

Πρόκειται για έναν πραγματικό «killer», ο οποίος με την… πεντάρα, ισοφάρισε το ρεκόρ των τερμάτων που πετυχαίνει ένας ποδοσφαιριστής σε έναν αγώνα.

Δείτε το… τιτίβισμα:

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News