Παναθηναϊκός: Στο μικροσκόπιο και ο Ιβάν Μπάλιου - Η σύγκριση με Χουάνκαρ

Παναθηναϊκός: Στο μικροσκόπιο και ο Ιβάν Μπάλιου - Η σύγκριση με Χουάνκαρ

Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο δεξιός οπισθοφύλακας της Αλμέρια, Ιβάν Μπάλιου.

Το newspao.gr σας αποκαλύπτει ένα ακόμη, όνομα για την άμυνα εκείνο του Ιβάν Μπάλιου, ο οποίος έμεινε τέλη του προηγούμενου μήνα, ελεύθερος από την Αλμερία.

Ο 29χρονος δεξιός μπακ ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, ενώ συνέχισε στις Αρούκα και Μετς, πριν γυρίσει στην Ισπανία.

Σε μια άτυπη σύγκριση εκείνου με τον Χουάνκαρ (αν και παίζουν σε διαφορετικές θέσεις), ο Μπάλιου ήταν μισό… «κλικ» πιο γρήγορος από τον παίκτη του Παναθηναϊκού (35,02 χλμ την ώρα έναντι 35 χλμ!), όταν αμφότεροι αγωνίζονταν στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Η τωρινή του αξία είναι στο 1 εκατ. ευρώ σύμφωνα με το Transfermarkt. Δεν είναι στις προτεραιότητες του Παναθηναϊκού η απόκτηση κι άλλου δεξιού μπακ, μετά τον Κώτσιρα και όλα θα εξαρτηθούν μέσα στο καλοκαίρι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News