Παναθηναϊκός: Στο Φάληρο -με κίνητρο και όχι μόνο- ερχόμαστε....

Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 2-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Στο Φάληρο ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που έχει μέγιστο κίνητρο.

Ο αντίπαλος έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό τον τίτλο και απλά δεν θέλει να δυσαρεστήσει το κοινό του το οποίο έχει εκνευριστεί με το φετινό 0/3 και το γεγονός ότι οι λιμανίσιοι ακόμα δεν έχουν σκοράρει ούτε μια φορά!

Από την άλλη ο φιλοξενούμενος …καίγεται να μην χάσει τουλάχιστον, ώστε να διατηρήσει τις τύχες στα χέρια του όσον αφορά την ευρωπαϊκό του έξοδο. Λογικά οι Πειραιώτες την Τετάρτη θα έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τους πράσινους να τους αφήνουν μπάλα.

Του ταιριάζουν του Παναθηναϊκού τα ματς στα οποία ψάχνει το γκολ σε ανοιχτό γήπεδο.

Ο Γιοβάνοβιτς έχει Αϊτόρ – Παλάσιος σε φόρμα από την εκκίνηση του β’ γύρου, βρήκε στον Γκατσίνοβιτς έναν χρησιμότατο χαφ με τακτική παιδεία, διαθέτει περισσότερες επιλογές στη μεσαία γραμμή (Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο) βλέπει τον Βιγιαφάνιες να ωριμάζει ως στήριγμα στον Πέρεθ και Βέλεθ-Σένκεφελντ-Μπρινιόλι να έχουν αποκτήσει χημεία πίσω.

Υπάρχει μεν εδώ και μήνες το μεγάλο πρόβλημα του σέντερ φορ μα το τελευταίο έχει μάθει να το αντιμετωπίζει το κλαμπ κουτσά-στραβά.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News