Παναθηναϊκός: Στην τελική ευθεία χωρίς αλλαγές σε μπακ και φορ

Έξω φρενών με δύο «πράσινους» ο Γιοβάνοβιτς - Το «ελαφρυντικό» του ενός και ο... απαράδεκτος

Πάτησε γήπεδο 15 λεπτά με τον Αρη ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ίσως τον δούμε και στο ματς με την ΑΕΚ.

Όσο περισσότεροι κι όσο περισσότερο νιώθουν πως έχουν συμμετοχή σε μια επιτυχία, τόσο το καλύτερο για μια ομάδα! Το τριφύλλι έχει μετά από καιρό «καλά» αποδυτήρια γιατί άπαντες εμπιστεύονται τον προπονητή και την αξιοκρατία που δείχνει να τον χαρακτηρίζει. Ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς και δύσβατος μέχρι να επιτευχθούν οι στόχοι.

Ο Πέρεθ ακροβατεί με την εξάντληση, ο Αλεξανδρόπουλος θέλει ακόμα καρβέλια να φάει για να γίνει αναντικατάστατος, προφανώς ο κάπτεν έχει τα κυβικά και την εμπειρία να είναι «εκεί» όποτε ο σύλλογος τον χρειαστεί. Σαφώς 14 μήνες μακριά από τα γήπεδα μόνο μικρό χρονικό διάστημα δεν είναι, αλλά μιλάμε για έμπειρο παιδί, διεθνή, που ξέρει να διαχειρίζεται το σώμα του κι έχει πλούσιες παραστάσεις από αγώνες, όντας πια πολύ παλιός στο τριφύλλι.

Για να τα καταφέρει το κλαμπ, ο προπονητής θα κληθεί ως το τέλος Μάη να αξιοποιήσει το μεγαλύτερο πλέον βάθος στον πάγκο του (με εξαίρεση τη θέση του φορ και του αριστερού μπακ).

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News