Παναθηναϊκός: Στην Ολλανδία για κεντρικό χαφ

Παναθηναϊκός: Στην Ολλανδία για κεντρικό χαφ

Το θέμα της απόκτησης κεντρικού χαφ έχει πάει πιο πίσω χρονικά απ’ τη στιγμή που χάλασε την τελευταία στιγμή η περίπτωση που είχε προχωρήσει πολύ ο Ρόκα.

Γενικά το θέμα του μέσου που θα συμπληρώσει τους Κουρμπέλη, Αγιούμη και Αλεξανδρόπουλο στη μεσαία γραμμή του τριφυλλιού αναμένεται να καθυστερήσει λίγο παραπάνω καθότι οι πράσινοι ψάχνουν παίκτη με συγκεκριμένα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που θα μπορεί να παίξει με την ίδια άνεση τόσο στο 6 όσο και στο 8, θα είναι πιο ταχυδυναμικός από τους υπάρχοντες χαφ του ρόστερ και θα έχει δημιουργικά χαρίσματα.

Σύμφωνα με τη Sportday, το τελευταίο διάστημα ο Ρόκα έχει επικεντρωθεί αρκετά στην αγορά της Ολλανδίας όπου έχει ξεχωρίσει ορισμένες περιπτώσεις χαφ που ταιριάζουν σε αυτό που ψάχνει κι έχει να κάνει μάλιστα συζητήσεις για να δει αν μπορούν οι πράσινοι να τις προσεγγίσουν οικονομικά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News