Παναθηναϊκός: Στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Μανγκαλά

Παναθηναϊκός: Σπουδαίο όνομα προτάθηκε στο Τριφύλλι

Η δύσκολη περίπτωση του Ελιακίμ Μανγκαλά, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Βαλένθια, φέρεται να προτάθηκε και να εξετάζεται στον Παναθηναϊκό για το κέντρο της άμυνας.

Οι “πράσινοι” βρίσκονται σε αναζήτηση ενός αριστεροπόδαρου στόπερ και μία περίπτωση που έπεσε στο τραπέζι είναι του Μανγκαλά.

Ο 30χρονος αμυντικός, με συμμετοχές στην εθνική Γαλλίας και το πολύ σπουδαίο βιογραφικό (Σταντάρ Λιέγης, Πόρτο, Μάντσεστερ Σίτι, Έβερτον), έμεινε ελεύθερος από τη Βαλένθια και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

Ο Μανγκαλά προτάθηκε στον Παναθηναϊκό και εξετάζεται ενδελεχώς από τον Γιοβάνοβιτς και το τιμ του, μαζί με άλλους δύο στόπερ που έχουν εντοπιστεί. Πρόκειται βέβαια για μία δύσκολη περίπτωση, καθώς το κασέ του είναι λίγο κάτω από το 1 εκατ. ευρώ, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον επίσης από Βέλγιο και Γαλλία.

Παναθηναϊκός: Στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Μανγκαλά

Σύμφωνα με ανάρτηση Τούρκου δημοσιογράφου, ο μάνατζερ του Ελιακίμ Μανγκαλά αναμένεται να ταξιδέψει στην Ελλάδα, προκειμένου να έρθει σε επαφή με την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Το tweet αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο Μανγκαλά έμεινε ελεύθερος από την Βαλένθια και ο μάνατζερ του ταξιδεύει στην Ελλάδα καθώς ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του πελάτη του.

Ο μάνατζερ του Μανγκαλά αναμένεται να συναντηθεί με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News