Παναθηναϊκός: Στην Ελλάδα ο ατζέντης του Αϊτόρ - Οι προθέσεις για παραμονή

Παναθηναϊκός: Ποιοι ξεχώρισαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός έχει εστιάσει στην απόκτηση κεντρικού μέσου ώστε να καλύψει το κενό που υπάρχει στην μεσαία γραμμή.

Εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή ή οι μεταγραφές μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, οι Πράσινοι θα στραφούν στο θέμα των ανανεώσεων.

Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν δύο πολύ σημαντικοί παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν. Ο λόγος για τους Αιτόρ και Σένκεφελντ.

Οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν εκ των διακριθέντων της ομάδας πέρσι και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και φέτος ενώ και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τους εκτιμάει για την προσφορά τους και τα προσόντα τους.

Ξεκάθαρος στόχος της διοίκησης του Τριφυλλιού είναι οι αθλητές να ανανεώσουν τα συμβόλαια τους τα οποία λήγουν τον Ιούνιο του 2023.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εκπρόσωπος του Αϊτόρ βρίσκεται στη χώρα μας για άλλες υποθέσεις και με την ευκαιρία ίσως ανοίξει κύκλο επαφών για το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του Καταλανού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News