Παναθηναϊκός: Στην αποστολή με Ατρόμητο ο Σένκεφελντ – Τριάδα στα χαφ

Η μεγάλη ανατροπή με Σένκεφελντ και η... αιτία!

Επιστέφει σε αποστολή της πρώτης ομάδας του Παναθηναϊκού, αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο έως το τέλος της εβδομάδας, ο Μπαρτ Σένκεφελντ όπως ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Φαίνεται ότι ίσως έχουμε την πρώτη παρουσία του Σένκεφελντ στην αποστολή, στο ματς με τον Ατρόμητο. Έπαιξε σε ένα πάρα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο, με την β’ ομάδα του Παναθηναϊκού στο Παγκρήτιο, φάνηκε ότι του λείπει ο ρυθμός. Αν δεν προκύψει κάτι μέχρι την Παρασκευή και προπονείται, θα είναι στην αποστολή. Ο Ολλανδός είναι πολύ σημαντικός, είναι γρήγορος ο Σάρλια είναι ένας μέτριος παίκτης, αλλά με την μπάλα στα πόδια είναι καλός», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι εάν είναι καλά ο Χατζηθεοδωρίδης, που αποκόμισε ένα διάστρεμμα στην Κρήτη, θα ξεκινήσει στο αριστερό άκρο του «τριφυλλιού» κόντρα στον Ατρόμητο.

Ό Νικολογιάννης στάθηκε στην «αναιμική» παρουσία του Χατζηγιοβάνη από το ματς με τον ΠΑΟΚ και μετά, που του κόστισε και την θέση βασικού, σημειώνοντας πως σε ένα από τα τρία επόμενα παιχνίδια του Παναθηναϊκού θα είναι βασικός.




Ενώ επισήμανε ότι ο Γιοβάνοβιτς δεν θα χαλάσει την τριάδα στα χαφ, πηγαίνοντας πιθανότατα με τον Καρλίτος στην κορυφή της επίθεσης κόντρα στους Περιστεριώτες.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News