Παναθηναϊκός: Στη λίστα ο Κρίστιαν Πέντερσεν

Παναθηναϊκός: Στη λίστα ο Κρίστιαν Πέντερσεν

Οι μεταγραφικές αναζητήσεις του Παναθηναϊκού συνεχίζονται, με τους «πράσινους» να βρίσκονται σε διαδικασία ελέγχου της αγοράς του εξωτερικού για παίκτες που καλύπτουν τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση το ρόστερ του «τριφυλλιού».

O Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του, τσεκάρουν κάποιες περιπτώσεις που έχουν προταθεί εδώ και λίγες εβδομάδες, με το θέμα του αριστερού μπακ να παραμένει σε πρώτο πλάνο.

Σύμφωνα με τη SportDay ένα απ’ τα δυνατά ονόματα που έχουν προταθεί κι εξετάζονται από τους «πράσινους» είναι αυτό του διεθνούς αριστεροπόδαρου Δανού αμυντικού, Κρίστιαν Πέντερσεν, ο οποίος αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ με τη φανέλα της Μπέρμιγχαμ.

Ο 27χρονος άσος μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως μπακ όσο κι ως στόπερ και το ερχόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος, ενώ έχει δηλώσει την επιθυμία του να αλλάξει περιβάλλον μετά από τρία χρόνια στην Μπέρμιγχαμ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News