Παναθηναϊκός: Στη λίστα ο Αλ Ταμάρι - Ποιο το κασέ του

Παναθηναϊκός: Στη λίστα ο Αλ Ταμάρι - Ποιο το κασέ του

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει την απόκτηση ενός βασικού εξτρέμ, ο οποίος θα μπορέσει να ανεβάσει επίπεδο τον Παναθηναϊκό και έχει ήδη στο ραντάρ του τον Μούσα Αλ-Ταμάρι, ο οποίος έκανε «θραύση» στην Κύπρο με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ τη διετία 2018/2020.

Ο 23χρονος διεθνής Ιορδανός εξτρέμ, που αγωνίζεται απ’ τον περασμένο Οκτώβριο στη βελγική Λέουβεν, βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του Σέρβου τεχνικού, ο οποίος επιθυμεί διακαώς την απόκτησή του απ’ το «τριφύλλι».

Ο Αλ-Ταμάρι (με 12 γκολ και 11 ασίστ σε 73 αγώνες με τον ΑΠΟΕΛ) πωλήθηκε αντί 1,1 εκατ. ευρώ στον βελγικό σύλλογο, όμως παρά τις 30 συμμετοχές του σε όλες τις διοργανώσεις (1 γκολ, 2 ασίστ) αντιμετώπισε προβλήματα προσαρμογής στο Βέλγιο και εξετάζει την προοπτική της μετακίνησής του σε άλλον σύλλογο (έχει συμβόλαιο έως το 2023).

Ασφαλώς και δεν πρόκειται για «εύκολη» υπόθεση, καθώς ο Αλ-Ταμάρι ενδιαφέρει κι άλλες ομάδες (και όχι μόνο κυπριακές), όμως στον Παναθηναϊκό αντιμετωπίζουν πολύ «ζεστά» την περίπτωσή του και είναι στις πρώτες επιλογές τους για την ενίσχυση στα άκρα της «πράσινης» επίθεσης.

Το κασέ του φτάνει τις 500.000, ένα ποσό που με βάση το φετινό μπάτζετ το… καλύπτει ο Παναθηναϊκός.

Πληροφορίες: ΑΠΕ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News