Παναθηναϊκός: «Στέλνει» Μαντσίνι στη Λουντογκόρετς λόγω Κάουλι

Παναθηναϊκός: Αυτά ισχύουν για Μαντσίνι

Δημοσίευμα από τη Βουλγαρία φέρνει τον Ντάνιελ Μαντσίνι του Άρη στο στόχαστρο της Λουντογκόρετς, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «μια πρόταση για τα δικαιώματά του θα μπορούσε να γίνει αν η Λουντογκόρετς πουλήσει τον Κάουλι», ενώ κάνει και αναφορά σε ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.

Στη Βουλγαρία δημοσίευμα θέλει τον Ντάνιελ Μαντσίνι του Άρη να βρίσκεται στο στόχαστρο της Λουντογκόρετς.

Κάπου εκεί συνδέουν και τον Παναθηναϊκό με τον Κάουλι. Συγκεκριμένα, στη γειτονική χώρα αναφέρεται ότι «μια πρόταση για τα δικαιώματα του Μαντσίνι θα μπορούσε να γίνει αν η Λουντογκόρετς πουλήσει τον Κάουλι».

Στο ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα «gol.bg» τονίζεται επίσης: «Η Λουντογκόρετς παρακολουθεί την κατάσταση γύρω από τον Αργεντινό επιθετικό Ντάνιελ Μαντσίνι. Ο 25χρονος παίκτης ανήκει στον Άρη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογικής κατάταξης. Μέχρι στιγμής, ο Μαντσίνι κάνει μια καλή σεζόν. Συμμετείχε σε 15 αγώνες πρωταθλήματος, στους οποίους σημείωσε 3 γκολ.

Υπάρχει ενδιαφέρον των ανθρώπων της ομάδας για αυτόν τον ποδοσφαιριστή. Μπορεί να παίξει ως πλέι μέικερ, αλλά χρησιμοποιείται πιο συχνά στη δεξιά πλευρά της επίθεσης. Μια πρόταση για τα δικαιώματά του θα μπορούσε να γίνει αν η Λουντογκόρετς πουλήσει τον Κάουλι. Τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό τον θέλει ο Παναθηναϊκός».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News