Παναθηναϊκός: Στα υπόψιν του Γιοβάνοβιτς ο Ολιβέιρα

Παναθηναϊκός: Στα υπόψιν του Γιοβάνοβιτς ο Ολιβέιρα

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει καλή άποψη για τον επιθετικό της ΑΕΚ, Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του από το τρέχον καλοκαίρι.

Ο Πορτογάλος επιθετικός δεν έκανε γεμάτη σεζόν στους «κιτρινόμαυρους», δεν έπιασε υψηλά επίπεδα παραγωγικότητας επί Μανόλο Χιμένεθ και αναμένεται να αποχωρήσει επισήμως το επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με το newspao.gr, ο Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού έχει ξεχωρίσει τον παίκτη της ΑΕΚ, ωστόσο, υπάρχουν πολλές δυσκολίες στη συγκεκριμένη περίπτωση. Είναι αρκετοί οι ενδιαφερόμενοι που περιμένουν τις εξελίξεις στην «Ένωση», ενώ δυνατά είχε μπει στο παιχνίδι η Αλ Ραγιάν προσφέροντας έναν πακτωλό χρημάτων.

Οι μετοχές του παραμένουν υψηλές (2,5 εκατ. αναφέρει το Transfermarkt), ενώ τιμητικό για εκείνον, ήταν το ενδιαφέρον της Γουλβς τον περασμένο χρόνο (αν και απέκτησε, τελικά, μόνο τον Ποντένσε από την Ελλάδα). Να σημειωθεί πως ο Ολιβέιρα προτάθηκε στον Ολυμπιακό τον περασμένο μήνα.

Η δεύτερη σεζόν του 29χρονου Πορτογάλου στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν ήταν η ιδανική με μόλις 5 γκολ σε 21 εμφανίσεις (το ένα κόντρα στον Παναθηναϊκό στη νίκη των πρασίνων με 2-1 στο κιτρινόμαυρο ΟΑΚΑ). Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις Μπράγκα U17, Μπενφίκα, Ρίο Άβε, Πάσος Φερέιρα, Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Ρεν, Σουόνσι, Νότιγχαμ Φόρεστ, Ρέντινγκ και Νόριτς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News